top of page
AANTREKKELIJKE PLAATSEN
eagle_renaissance_edited.png

aantrekkelijke plaatsen

Open de deur en leg je sleutels op de console. Voor je dansen de zonnestralen langzaam op de houten vloer.
Een delicate geur hangt in de lucht... je gaat naar de keuken en snijdt jezelf een stuk citroentaart aan, waarna je ontspant op de bank met een goed boek. Je bent thuis.


Met Magnétique is het mijn doel om deze sereniteit naar jouw huis te brengen. Ik ontwerp aantrekkelijke plaatsen, waar je dagelijks leven een natuurlijke flow heeft, plaatsen waar binnen en buiten met elkaar verbonden zijn.


Het proces van het bouwen of renoveren van een woning zou ook vloeiend en naadloos moeten zijn. Helaas is de realiteit vaak anders en vragen klanten zich af "Wie is hier verantwoordelijk voor?" of "Waarom de vertraging?".
Daarom leid ik elk project van ontwerp tot bouw, waarbij ik de meeste hindernissen en hiaten wegneem die geassocieerd worden met een klassieke bouwervaring.


Magnétique creëert aantrekkelijke plaatsen op een vlotte en efficiënte manier.

maria-orlova-EF6z_6R94zQ-unsplash.jpg

Is het mogelijk om bouwafval te recyclen?
Hoe kan ik minder grondstoffen en energie gebruiken?
Wat kan de ecologische voetafdruk van het project verkleinen?


Ik heb misschien niet alle antwoorden paraat, maar ik zal voor elke situatie de meest geschikte oplossing onderzoeken en voorstellen.
 

 

 

Dat beloof ik.

WAT JE KRIJGT
eagle_renaissance_edited.png

wat je krijgt

Bij Magnétique bieden we 3 verschillende diensten waaruit u kunt kiezen en combineren wat het beste past bij uw behoeften en de tijdlijn van uw project:

 

Advies

Ontwerp

Bouw

Elke dienst kan afzonderlijk worden gekozen, maar het is aan te raden om Ontwerp en Bouw te combineren voor een efficiënt project.

"consulting-4095106" icon by Teewara Soontorn, from thenounproject.com.

Advies
€ 60 / uur (eerste uur aangeboden)

Dit is een gesprek.


Ik stel voor om elkaar te ontmoeten voor een persoonlijke sessie om oplossingen te bieden voor jouw specifieke situatie.


Ik begin met een inspectie van de woning. Ik luister naar je wensen en als de uitdaging duidelijk omschreven is, stel ik samen met jou een oplossing op. Of je nu het gezinsleven in je keuken wilt brengen of je wilt afsluiten van het lawaai terwijl je thuis werkt, ik zal de beste oplossingen voor je bepalen.


Aan het einde van het adviesgesprek weet je welke stappen je moet nemen om je wensen te verwezenlijken: wat je moet weghalen, wat je moet houden, wat je moet laten zien en hoe je je project moet aanpakken. Afhankelijk van de situatie kan ik complexere ideeën illustreren met ruwe schetsen.

"conception-75106" icon by Milky - Digital Innovation from thenounproject.com

Ontwerp
€ 55 / m² voor plannen & renders

Hier krijg je documenten.


Ik begin met het opmeten van het pand in de bestaande situatie en zet het op een plan. Vervolgens gebruik ik schetsen om de plek opnieuw te verbeelden volgens jouw wensen. We bekijken het samen voordat we de visie in plannen vastleggen. Tot slot worden de plannen uitgewerkt tot realistische renders, die je helpen bij het kiezen van kleuren en materialen.

 

Ik ben er trots op dat ik me concentreer op de circulatie binnen het pand en de verbindingen met de buitenruimtes, dagelijkse activiteiten en (vaak vergeten) kleine gewoonten. Ik geef elke plek vorm met dezelfde doelen: eenvoud, schijnbare symmetrie en focuspunten. Technologie maakt comfortabel wonen mogelijk, maar ik verdedig de ingetogen schoonheid door het zoveel mogelijk te verbergen.

 

Aan het einde van het ontwerp is je project duidelijk gedefinieerd op plannen en is de visie vastgelegd in renders.

"construction-2340291" icon by Icon Market, from thenounproject.com

Bouw
€ 45 / m² voor projectmanagement

Hier gebeurt de actie.


Ik begin met het bepalen van de prijs en het selecteren van de beste partners voor de taak. Nadat je de kosten hebt goedgekeurd, plan ik het tijdschema en beginnen we met het creëren van jouw aantrekkelijke plaats! Mijn team zal je woning verhuizen, transformeren, installeren en inrichten. Tijdens al deze gebeurtenissen stel ik een vlotte manier van communiceren voor met alle informatie (rapporten, documenten, foto's) gecentraliseerd op één plek. Je verdient het om te weten wat er gebeurt, wanneer en hoeveel het gaat kosten. Elk project wordt regelmatig gecontroleerd om een hoge kwaliteit te garanderen, mogelijke vertragingen te beheren en kostenoverschrijdingen te voorkomen. Ik deel updates van de tijdlijn van het project, gedetailleerde rapporten over de bouwplaats en een specificatie van de kosten.

 

Aan het einde van de bouw is je project een feit! Het is tijd om van deze aantrekkelijke plaats te genieten... Je bent thuis!

"Design is niet alleen hoe het eruit ziet en aanvoelt.
Design is hoe het werkt"

- Steve Jobs

VINDT INSPIRATIE
eagle_renaissance_edited.png

vindt inspiratie

De volgende foto's zijn een glimp van de stijl die ik graag voorstel aan klanten. Let op de nadruk op grote hoeveelheden licht, symmetrie, gestroomlijnde plekken, terughoudendheid in de circulatiegebieden en een overvloed aan opvallende details in de focusgebieden. De vormen en materialen zijn zorgvuldig gekozen om aan te sluiten bij bestaande gebouwkenmerken (zoals ramen, balustrades, muren, vloeren) en de omringende bebouwde en natuurlijke omgeving.

 

Ik hou ervan om "moderne klassiekers" te creëren: Strakke esthetiek met een knipoog naar een elegant verleden, mijn ontwerpen zijn gemaakt op een manier die niet bij de mode van het moment hoort en dus nooit uit de mode zal raken.

NEEM CONTACT OP
eagle_renaissance_edited.png

neem contact op

Talen

Polski - Français - English - Nederlands

Oprichter

Mijn naam is Michel Zaniewski, maar de meeste mensen noemen me gewoon Mike.
Ik zie mezelf graag als een globetrotter, die meer dan 20 landen op 5 continenten heeft bezocht en een paar jaar in het adembenemende Nieuw-Zeeland heeft gewoond. Net zoals mijn reizen me naar een aantal interessante plaatsen hebben gebracht, heeft mijn carrière dat ook gedaan. In een vorig leven was ik personeelsadviseur, data-analist en heb ik een master in sociale psychologie.

 

Maar mijn passie voor design leeft al zolang ik me kan herinneren. Dus in 2017 maakte ik de gewaagde keuze om mijn carrièrepad te vernieuwen en opnieuw te ontwerpen. Gedurende 3 jaar ontwierp en begeleidde ik renovatieprojecten voor luxe eigendommen in Brabant, Antwerpen, Miami, Boston en New York.
Daarna was ik 2 jaar projectmanager en hield ik toezicht op de renovatie van kantoren voor start-ups en scale-ups in Brussel en Antwerpen. Ik heb zowel voor particuliere als zakelijke klanten gewerkt en ik heb me gerealiseerd dat ik het menselijke aspect altijd centraal stel in mijn werk.

 

Uit die openbaring is Magnétique geboren. Een Belgisch ontwerp- en renovatiebedrijf met als visie aantrekkelijke plaatsen te creëren en goede ontwerpen toegankelijk te maken voor iedereen.

Contact

mike@magnetique.be

+32 472 898 298

Adres

Drève de Colipain 163

1420 Eigenbrakel, België

Bedrijf

Besloten Vennootschap (BV - SRL)

BE 0786.701.969

bottom of page